Колектив Новоолександрівської сільської ради на чолі з головою ради Олександром Корнієнко прийняв участь в урочистому відритті вантового мосту у Запоріжжі

Дата: 24.01.2022 15:11
Кількість переглядів: 417

В День Соборності України 22.01.2022 року у Запоріжжі відбулось урочисте відкриття вантового мосту. На  заході були присутні президент України Володимир Зеленський,  представники Офісу президента, Укравтодору, Служби автодоріг у Запорізькій області, Запорізької обласної адміністрації, Запорізької міської ради, адміністрацій територіальних громад області, у тому числі Новоолександрівської територіальної громади Запорізького району та мешканці міста.

 На новому мосту за участі Глави держави відбувся флешмоб «Живий ланцюг» з нагоди Дня Соборності України, після  чого автоколона розпочала випробування нової споруди. Мостом проїхали автомобілі екстрених служб та цивільні авто з державними прапорами України. Також над мостом пролетів гелікоптер із синьо-жовтим стягом.

Володимир Зеленський зауважив, що завдяки цьому мосту місцеві жителі щодня діставатимуться на роботу та навчання швидше й зручніше. А особливе архітектурне підсвічення милуватиме око всім запоріжцям.

«Нехай його вогні завжди будуть яскравими, а єдність Запоріжжя та України – незгасною», – побажав Президент.

Джерела:

https://zp.depo.ua/ukr/zp/vidkrittya-vantovogo-mostu-u-zaporizhzhi-chekayut-na-zelenskogo-202201221415427

https://www.president.gov.ua/news/u-prisutnosti-prezidenta-v-zaporizhzhi-vidkrili-ruh-verhovoy-72505

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь