В Україні запустили безоплатну платформу для допомоги в релокації бізнесу

Дата: 12.04.2022 14:02
Кількість переглядів: 274

Перезапуск економіки у воєнний час — одне з найпріоритетніших завдань уряду. Тому зараз дуже важливо, щоб бізнес продовжив діяти. За місяць із зони бойових дій евакуювали 216 підприємств і 97 із них вже відновили роботу на новому місці.

Для допомоги бізнесу запускається платформа, яка направлена на переміщення  бізнесу з «гарячих точок» та продовження його діяльності у більш безпечних місцях.

Для кого платформа

  • бізнесу, який подав заявки на релокацію;
  • компаній, які хочуть допомогти підприємствам з релокацією;
  • представників Міністерства економіки, військових адміністрацій, компаній, які допомагають з опрацюванням заявок, логістикою, процесом переїзду, пошуком нових виробничих приміщень та розселенням працівників тощо.

Подавати заявки можуть як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення чи інші активи.

Подати заявку на релокацію  https://auction.e-tender.ua/#/register

Платформу запустили ДП «Прозорро.Продажі» за ініціативи Мінекономіки, за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес

Джерело:

https://www.facebook.com/protydiyadezinformatsiyi.cpd/posts/141242875091453?__cft__[0]=AZUoMrBycYgfaGDKBiKtwB47HjPpxzzJVoABUjFrw1r1kUwd4Q_xb2eB87DBifdoTwR8cxd7O09x0Ekgkt4PmhP0WzjaF6rKty-S4nT1wZXu2Azc4ugywIt3xeK91vXOH8o-SFf0RnRy5EgbwkLrFFbVxSFsBwdSnOlt-Qp5xsEZLhuw3GzhMxG7GJQAJH6jkqY&__tn__=%2CO%2CP-R

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь