Увага - СКАЗ!!!

Дата: 25.07.2024 16:30
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Увага - СКАЗ!!! Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Запорізькій районній державній адміністрації доводе до вашого відома, що 03.07.2024 зареєстровано випадок сказу дикої лисиці на території с. Григорівка, Запорізького району Запорізької області. Цього ж дня ветеринарними спеціалістами ДДЛВМ Комунарського району проведено подвірні обходи особистих домогосподарств громадян с. Григорівка. Підозрілих на захворювання сказ тварин НЕ ВИЯВЛЕНО. Державною надзвичайною протиепізоотичною комісією було накладено карантинні обмеження на наступні 60 діб від дня першого зафіксованого випадку на с. Григорівка, оголошено його неблагополучним пунктом по сказу тварин та встановлено межі інфікованої зони радіусом 3 км від вогнища сказу, а саме: с. Веселянка, с. Річне,- та зону спостереження в радіусі 10 км.

Ще раз звертаємось до власників собак, котів та інших тварин!  При укусі людини домашньою твариною, нещепленою проти сказу, на підставі пункту 5 Закону України «Про ветеринарну медицину», власника цієї тварини буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Тільки спільними зусиллями можливо мінімізувати випадки сказу, оскільки хвороба сказ - це не тільки ветеринарна проблема, а й соціальна.

Пам’ятайте, сказ вилікувати не можливо, його можна тільки попередити. Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь