Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Відбулась виїзна нарада з питань водопостачання та екології Новоолександрівської територіальної громади

Дата: 29.11.2021 14:52
Кількість переглядів: 349

09.06.2021 року в селах Новоолександрівка та Юльївка Новоолександрівської територіальної громади Запорізького району Запорізької області відбулась виїзна нарада з питань водопостачання та екології Новоолександрівської територіальної громади.

На нараді були присутні перший заступник голови ЗОДА Володимир Шустов, голова постійної комісії з питань екології, охорони надр та раціонального природокористування ЗОДА Ігор Чумаченко, заступник технічного директора КП «Облводоканал» ЗОР Олег Машай, завідувач кафедри загальної та прикладної екології і зоології біологічного факультету ЗНУ Олександр Рильський, голова Новоолександрівської сільської ради Олександр Корнієнко, інспектор з питань інфрастуктури сільської ради Ігор Мороз та головний спеціаліст з питань земельних відносин, архітектури та містобудування сільської ради Євген Сендецький.

Керівництвом області та Новоолександрівської сільської ради був проведений огляд територій біля шламонакопичувача АТ «Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат», що знаходиться між селами Юльївка та Новоолександрівка.

Враховуючи те, що шламонакопичувач є основним джерелом забруднення грунтових вод у Новоолександрівській територіальній громаді, та знаходиться трохи вище села Юльївка, водні природні ресурси цього села є найбільш забруднені шкідливими для зоров’я людей і тварин хімічними речовинами. Тому питання водозабезпечення села Юльївка є на сьогоднішній день першочерговим як для Новоолександрівської сільської ради, так і ЗОДА.

На нараді було прийнято рішення щодо підготовки проектно - кошторисної документації для будівництва окремого водопроводу для села Юльївка. Проведення робіт з будівництва водопроводу планується завдяки ДФРР та інших джерел фінансування за умовою співфінансування Новоолександрівської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Посилання на публікацію офіційної групи громади у мережі Facebook:

https://www.facebook.com/groups/304228994189146/posts/494694311809279/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь