Кабінет Міністрів тимчасово на період воєнного стану дозволив керування транспортними засобами категорії С, С1 на території України особам, які мають посвідчення водія категорії В

Дата: 23.03.2022 15:03
Кількість переглядів: 263

Про це йдеться у постанові Кабміну № 348 від 22 березня 2022 року, передає Укрінформ.

Кабінет Міністрів України постановив:

Внести зміну до постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня 2022 р. № 184 “Деякі питання допуску водіїв до керування транспортними засобами”, доповнивши її пунктом 11 такого змісту:

«11. Установити, що у період воєнного стану до керування транспортними засобами категорії С, С1 на території України допускаються особи, які мають посвідчення водія категорії В.»

Як раніше повідомлялося, уряд перейшов у режим щоденного ухвалення численних актів, які адаптують державу в умовах війни до нових реалій.

З 24 лютого в Україні триває російська повномасштабна збройна агресія. Ворог обстрілює та знищує об'єкти інфраструктури, руйнує житлові райони українських міст і селищ, що супроводжується численними жертвами серед мирного населення.

Джерело:

https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3437608-vodiam-kategorii-v-dozvolili-keruvati-vantaznim-transportom-kabmin.html

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь