Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Внесено зміни до організації роботи зі зверненнями громадян під час воєнного стану

Дата: 08.04.2022 17:08
Кількість переглядів: 257

У Запорізькій обласній військовій адміністрації на період дії воєнного стану внесено зміни в організації роботи зі зверненнями громадян.

Так, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 07.04.2022 № 160 на час дії воєнного стану припиняється проведення особистих прийомів громадян та гарячих телефонних ліній спілкування із громадянами керівництва ЗОВА. Крім цього, припинено надання консультацій громадянам безпосередньо у будівлі облдержадміністрації. Громадяни можуть отримати консультації виключно у телефонному режимі або з використанням електронного листування. 

Також згідно розпорядження, відповіді на звернення громадян дозволено оформлювати не на офіційному бланку облдержадміністрації та без підпису посадової особи.

Комунальна установа «Запорізький обласний контактний центр» ЗОР забезпечує щоденну цілодобову роботу гарячої лінії 0800-503-508, на яку можна звернутися з усіх без винятку проблемних питань.

Джерело:

https://www.zoda.gov.ua/news/60437/vazhlivo-vneseno-zmini-do-organizatsiji-roboti-zi-zvernennyami-gromadyan-pid-chas-vojennogo-stanu.html

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь