Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

У разі викрадення цивільних осіб військами окупанта, рідні та близькі можуть телефонувати за номером 0800-503-508 та повідомляти деталі

Дата: 21.04.2022 12:37
Кількість переглядів: 255

Обласна влада сприяє звільненню осіб, які були викрадені окупаційними військами.

У зв’язку із частими випадками викрадення людей на території Запорізької області при обласній військовій  адміністрації працює спеціальна «гаряча лінія». У разі  викрадення цивільних осіб військами окупанта, рідні та близькі можуть телефонувати за номером 0800-503-508  та повідомляти деталі. Про це розповів секретар комісії із забезпечення дотримання норм міжнародного гуманітарного права Євген Коваленко. Наразі дуже важливим є оперативне повідомлення про такі випадки задля пришвидшення процесу звільнення та безпеки громадян.

  • Відбуваються обміни, у які потрапляють цивільні особи. Влада вчиняє всі дії, щоб наші люди опинились в безпеці. Однак є обставини, коли близькі люди не повідомляють про взяття в заручники окупаційними військами їх рідних, що ставить їх життя під загрозу. Нагадую, що для того, щоб ваші рідні та близькі особи мали можливість потрапити в списки на обміни, потрібно повідомити на гарячу лінію обласної військової адміністрації.

Євген Коваленко зазначив, що на «гарячу лінію» потрібно повідомити прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, обставини зникнення, телефони рідних або близьких.

Нагадуємо, телефон «гарячої лінії» Запорізької обласної військової адміністрації

0800-503-508

Джерело:

https://www.zoda.gov.ua/news/60632/oblasna-vlada-spriyaje-zvilnennju-osib,-yaki-buli-vikradeni-okupatsiynimi-viyskami-video.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь