Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

ОБЕРЕЖНО! Днями сапери виявили замінований автомобіль. Між сидінням та дверима рашисти заклали гранату (див. фото) Вибуховий пристрій було нейтралізовано. Не робіть це самостійно.

Дата: 28.04.2022 13:47
Кількість переглядів: 226

Також інженерно-саперні підрозділи Держспецтрансслужби МО України продовжують розмінування транспортної інфраструктури на звільнених територіях.

У Київській області група саперів обстежила об’єкти транспортної інфраструктури на території Іванківського району. Вилучено велику кількість мін, артилерійських снарядів.

На прохання місцевих жителів нейтралізовано розтяжки поставлені рашистами на подвір’ях, знешкоджено залишки ракет «Ураган» з домівок та садиб.

Водночас закликаємо всіх дотримуватися заходів безпеки - не відвідувати не обстежені саперами території, не рухати підозрілі предмети. У разі виявлення таких предметів - відійти на безпечну відстань та повідомити про знахідку найближчим представникам правоохоронних органів, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, або у месенджер сторінки Держспецтрансслужби МО у ФБ - ДЕРЖАВНА СПЕЦІАЛЬНА СЛУЖБА ТРАНСПОРТУ

Джерело:

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/301352422177843

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь