Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

внутрішньо переміщеним особам та людям на територіях активних бойових дій статус безробітного буде надаватися з 1-го дня реєстрації в центрі зайнятості

Дата: 10.05.2022 18:03
Кількість переглядів: 260

З 7 травня почав діяти Закон, згідно якого усім внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та людям на територіях активних бойових дій статус безробітного буде надаватися з 1-го дня реєстрації в центрі зайнятості та призначатиметься допомога по безробіттю.

Що змінилося?

  • Люди, які не змогли припинити трудові відносини та забрати свою трудову книжку, мають право зареєструватися в якості безробітних за своєю заявою.
  • Додаткові економічні стимули для роботодавців, які працевлаштовують ВПО, а також допомога від держави для тих ВПО, хто розпочинає власний біснес.
  • Допомога поширюється тепер на малі підприємства та ФОПи у разі втрати працівниками частини зарплати через зупинення чи скорочення виробництва.
  • Для роботодавців спрощується можливість отримати або продовжити дію дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства. Виключення - громадяни рф та білорусі, для них потрібно погодження СБУ.

Деталі: http://surl.li/byiox

Джерело:

https://www.facebook.com/MReintegration/posts/302859015355811


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь