Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

ФАО ООН та Офіс перспективного розвитку здійснив передачу ВАУЧЕРІВ ДЛЯ ПІДТРИМКИ СІЛЬСЬКИХ РОДИН

Дата: 07.12.2023 09:31
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

6 грудня 2023 року виконавчий партнер ФАО ООН Офіс перспективного розвитку здійснив передачу будівельних ваучерів 300 родинам нашої Новоолександрівської громади з числа вразливих категорій населення, які мали руйнування господарських приміщень внаслідок військових дій.

Будівельні ваучери надані  Продовольчою та сільськогосподарською організацію ООН (ФАО) за фінансової підтримки Гуманітарного фонду України за Програмою підтримки сільських родин у відбудові господарських будівель для утримання худоби взимку.

На минулому тижні 422 домогосподарства громади отримали від ФАО ООН також ветеринарні ваучери, номіналом 5180 грн для придбання ветеринарних препаратів з метою підтримки здоров’я сільськогосподарських тварин.

Голова громади Корнієнко О.Ю. подякував ФАО ООН та Офісу перспективного розвитку за постійне партнерство та потужну підтримку населення громади.

Довідково:

Кожна родина, що отримала ваучер (номіналом 12 000 грн), зможе використати його у мережі гіпермаркетів "Епіцентр" до 17.12.2023 року для придбання будівельних матеріалів для відбудови приміщень для утримання худоби.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь