Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ІНФРАСТРУКТУРНОГО ПРОЄКТУ “ Реконструкція будівель медичного та оздоровчого призначення з влаштуванням укриття за адресою: вулиця Миру 13а, село Веселянка, Запорізького району, Запорізької області ”

Дата: 07.02.2024 15:22
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ІНФРАСТРУКТУРНОГО ПРОЄКТУ

Реконструкція будівель медичного та оздоровчого призначення з влаштуванням укриття за адресою: вулиця Миру 13а, село Веселянка, Запорізького району, Запорізької області ”

 

Шановні мешканці та мешканки Новоолександрівської територіальної громади, запрошуємо вас долучитись до обговорення надзвичайно важливого проєкту відновлення для громади – «Реконструкція будівель медичного та оздоровчого призначення з влаштуванням укриття за адресою: вулиця Миру 13а, село Веселянка, Запорізького району, Запорізької області».

 

Де: Zoom Конференція


https://us05web.zoom.us/j/87350234622?pwd=bwd7Y5bg3f6LhallNHXb8Dn7at8MoI.1

Ідентифікатор конференцІЇ: 873 5023 4622


Код доступу: EUa850

 

Коли:  21 .02. 2024 року 

О котрій годині: 10:00

Просимо обов'язкого зареєструватися у електронному журналі реєстрації

Електронний журнал реєстрації

Про проєкт.

Метою реалізації даного проєкту є реконструкція будівель медичного закладу, відповідно до сучасних медичних вимог та вимог цивільного захисту; відновлення та розширення кола надання медичних послуг, а саме: рентгенологічне обстеження; УЗД-діагностика; клінічна лабораторна діагностика; імунопрофілактика; фізіотерапія; мануальна терапія; лікувальний масаж.

Реалізація даного проєкту сприятиме відновленню громади, досягнення цілі сталого розвитку громади: забезпечить доступність до якісних медичних послуг, створенню нових робочих місць, у подальшому розвиток інфраструктури громади, залучення державного фінансування та інвестицій.

 

Ознайомлення з матеріалами та зворотній зв’язок.

З 08 .02. 2024 по 20 .02. 2024 запрошуємо вас ознайомитися ознайомитись з матеріалами проєкту за посиланням https://drive.google.com/file/d/1ZhJuxl-YwY8MgoOo3mezYhn85oDVmyLp/view?usp=sharing, та у будівлі міської / селищної / сільської ради, в 4 кабінеті з 09:00 по 16:30 годину. Навіть якщо у вас не вийде долучитись до самих обговорень ми будемо раді отримати ваші думки / пропозиції / перестороги щодо проєкту на електронну скриньку - 04352842@mail.gov.ua

 

Партнер проєкту.

Проєкт реалізується за підтримки «U-Lead з Європою» та передбачає розробку проєктно-кошторисної документації.

 

Безпекові питання.

Подія відбуватиметься онлайн, тому ми не перериватимемо захід в разі, якщо розпочнеться повітряна тривога.

 

Будемо раді почути ваші думки, пропозиції та перестороги щодо проєкту. Для нас важливо, щоб процеси відновлення громади погоджувалися та обговорювалися з мешканцями та мешканками.

 

З повагою,

Робоча група з реалізації проєкту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь