Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
07 Травня, 2022 р., 15:22
Цьогоріч історичні дати 8 та 9 травня можуть бути особливо тривожними. Як попреджають оборонні та силові відомства, російські окупанти можуть збільшити кількість ракетних обстрілів та інших провокацій. Не виключена також загроза терактів.
06 Травня, 2022 р., 18:19
Минулого тижня Міністерство цифрової трансформації України запустило гарячу лінію для внутрішньо переміщених осіб, яких щоденно в телефонному режимі консультували щодо отримання виплат від держави. За цей час Міністерство отримало77 024 дзвінки.
06 Травня, 2022 р., 17:57
З початку повномасштабного вторгнення рф за допомогою Служби безпеки України проведено 9 обмінів і повернуто до України 324 наших полонених
06 Травня, 2022 р., 17:22
BiP — комунікаційна платформа для здійснення голосових і відеодзвінків, обміну миттєвими повідомленнями, яка дозволяє співробітникам залишатися на зв’язку за кордоном, а компаніям — не отримувати великі рахунки за роумінг
06 Травня, 2022 р., 16:30
Продовжуємо підтримувати українців під час війни. Тепер роботодавці, які найматимуть внутрішньо переміщених осіб до себе на роботу, отримають 6500 грн за кожного працевлаштованого. Компенсацію можна отримувати за перший та другий місяць роботи вимушеного переселенця.
06 Травня, 2022 р., 15:59
Платформа єДопомога продовжує залучати партнерів з метою збільшення наданої допомоги сім’ям, що постраждали від війни. Відтепер допомагати стало зручніше, адже благодійники можуть скористатися зручним чат-ботом SaveUa, який було створено командою IT-волонтерів в перші дні війни. Чат-бот можна знайти у месенджерах Viber та Telegram.
06 Травня, 2022 р., 15:44
Російські хакери постійно намагаються отримати інформацію про персональні дані звичайних громадян, доступи до їхніх облікових записів тощо. Про це розповів під час брифінгу 4 травня голова Держспецзв'язку Юрій Щиголь.
05 Травня, 2022 р., 14:09
Враховуючи, що навчальні заклади перейшли на дистанційне навчання, а діти більше знаходяться вдома, Мінреінтеграції закликає батьків розповідати малечі про правила поводження з вибухонебезпечними предметами.
05 Травня, 2022 р., 13:42
З їхньою допомогою кожен громадянин зможе оперативно допомогти українській спецслужбі викрити злочинців.
05 Травня, 2022 р., 10:40
Ви виїхали з окуповаваної країною-агресором території, перебуваєте у місті Запоріжжі та стали потерпілим або свідком воєнних злочинів проти цивільного населення ?? пропонуємо надати свої свідчення спеціально уповноваженому прокурору, який кваліфіковано роз’яснить Ваші права та належно задокументує всі відомі Вам обставини воєнних злочинів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь