Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
09 Травня, 2022 р., 12:58
Поки російські військові руйнують наші домівки, лікарні, залізниці станції, школи, мережі зв?язку та іншу цивільну інфраструктуру, їхні «колеги» в кіберпросторі намагаються зробити те саме з інформаційними системами. Наприклад, зупинити за допомогою кібератак роботу державних установ, залізниці, пошти, рятувальників, банків тощо.
09 Травня, 2022 р., 12:43
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України повідомила, що Уряд ухвалив напрацьоване Мінсоцполітики рішення, яке забезпечує можливість для людей у складних життєвих обставинах, зокрема літніх людей та людей з інвалідністю, отримати необхідні соціальні послуги екстрено (кризово) в умовах воєнного стану.
09 Травня, 2022 р., 12:30
Гаряча лінія  Об'єднаного центру з пошуку та звільнення полонених:
09 Травня, 2022 р., 12:26
Нагадуємо! Під час воєнного стану необхідно:
09 Травня, 2022 р., 12:18
Радянський союз, а згодом і росія, відзначають День перемоги окремо від всього світу, тому що закладають у нього радикально інші сенси.
08 Травня, 2022 р., 16:26
Сьогодні День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми вшановуємо подвиг нашого народу та схиляємо голову перед загиблими. Їх героїзм  і жертовність ніколи не будуть забуті. Ми є. Були і будемо! Й Вітчизна наша з нами! ВІЙНА. За собою залишає в руїнах міста і села, покалічені долі  людей, страх, сльози і безліч пам’ятників героям, які боронять свій народ. Ми завжди будемо пам’ятати тих, хто йшов проти фашизму в роки Другої світової війни і ніколи не буде прощення тим, хто знову бажає вбити нас як націю.
08 Травня, 2022 р., 11:15
Українці вже не раз доводили, що у скрутні часи можуть об’єднуватися і гуртом зараджувати чужій біді. Відтепер робити це можна простіше завдяки новому мобільному додатку Lepta.
08 Травня, 2022 р., 10:43
Українці зможуть оформити внутрішній та закордонний паспорти одночасно - голова Уряду Денис Шмигаль.
08 Травня, 2022 р., 10:30
У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на водомережах КП «Облводоканал» ЗОР, можливі перебої з подачею води. Наразі актуальним є також дефіцит паливо – мастильних матеріалів у нашому регіоні. Тому радимо завчасно здійснити необхідні запаси води.   З Повагою, адміністрація КП «Новоолександрівський Сількомунгосп»    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь