Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
11 Травня, 2022 р., 11:51
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, відповідно до якого єдиний соціальний внесок буде нараховуватись та сплачуватись за патронатних вихователів, батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу, прийомних батьків, які отримують грошове забезпечення, незалежно від того, працюють вони чи ні.
11 Травня, 2022 р., 11:04
Працівники Департаменту кіберполіції спільно з фахівцями управління інформатизації Головного сервісного центру МВС України виявили факти створення та розповсюдження фішингових ресурсів, які зовні схожі на офіційний сайт з надання сервісних послуг.
11 Травня, 2022 р., 10:31
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України повідомила, що Уряд ухвалив рішення, розроблене Координаційним штабом з питань захисту прав дитини в умовах воєнного стану, яке посилює контроль під час воєнного стану за дотриманням прав дітей з вразливих категорій, евакуйованих в межах України або за її межі, забезпечує організацію повернення таких дітей за місцем проживання.
11 Травня, 2022 р., 10:25
Збройні Сили України щоденно захищають та звільняють наші території від російських загарбників. Однак звільнені населені пункти – не означає: «безпечні».
10 Травня, 2022 р., 18:53
Марина Лазебна, міністр соціальної політики України, повідомила, що Уряд ухвалив розроблене Координаційним штабом з питань захисту прав дитини в умовах воєнного стану рішення, яке забезпечує під час воєнного стану безпеку дітей, влаштованих під патронат, та дітей, які в період воєнних дій залишились без батьківського піклування і потребують захисту та забезпечення права на догляд, виховання в безпечному та сприятливому сімейному середовищі.
10 Травня, 2022 р., 18:03
З 7 травня почав діяти Закон, згідно якого усім внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та людям на територіях активних бойових дій статус безробітного буде надаватися з 1-го дня реєстрації в центрі зайнятості та призначатиметься допомога по безробіттю.
10 Травня, 2022 р., 08:23
Уряд ухвалив рішення, яке забезпечує виплату щорічної разової грошової допомоги майже мільйону людей відповідно до Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань» в умовах воєнного стану.
10 Травня, 2022 р., 07:50
Бути готовим до всього – найважливіша навичка під час війни. У ваших руках власне здоров'я та здоров'я ваших рідних.
10 Травня, 2022 р., 07:44
З 24 лютого росія випустила понад 1300 ракет по території України. Абсолютно усі регіони України постраждали від ракетних ударів окупанта.
09 Травня, 2022 р., 13:49
У надзвичайних умовах мобільнии? зв’язок може бути слабким або повністю відсутнім. SPRAVDI розповідає, як не втрачати доступ до інформації під час війни

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь