Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
06 Квітня, 2022 р., 17:55
Оператори пояснюватимуть процедуру поховання українцям, чиї родичі загинули внаслідок жорстоких дій рф, повідомили у Нацполіції.
06 Квітня, 2022 р., 11:39
У зв’язку із масовим примусовим вивезенням російськими військовими громадян України на територію Росії, рекомендуємо співвітчизникам, які стали жертвами таких незаконних дій російського режиму та бажають повернутися в Україну, повідомити свої дані найближчому посольству України в сусідніх державах або державах можливого транзитного проїзду:
06 Квітня, 2022 р., 10:25
Про зафіксовані кібертакаки на отримання доступу до облікових записів Telegram повідомляє Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA, яка діє при Держспецзв’язку, та Кіберполіція України.
05 Квітня, 2022 р., 16:25
Від сьогодні змінюється комендантська година у Запоріжжі та Запорізькій області!
05 Квітня, 2022 р., 15:27
В Україні запустили чат - бот для пошуку людей, з якими втрачено зв’язок під час війни –
05 Квітня, 2022 р., 15:20
В міністерстві охорони здоров'я України роз’яснили, як можна отримати препарати інсуліну людям, хворим на цукровий діабет.  
05 Квітня, 2022 р., 11:24
З початку війни за дорученням Віцепрем'єр-міністра України Ірини Верещук при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій на базі Гарячої лінії з кризових питань запрацював цілодобовий кол-центр для координації зусиль з надання допомоги громадянам.
05 Квітня, 2022 р., 11:22
Якщо бачите в соцмережах російську пропаганду, то подайте скаргу на такий пост та додавайте акаунт у бот Служби безпеки України для блокування  
05 Квітня, 2022 р., 08:01
Українські спецслужби з‘ясували, що окупанти отримують та накопичують дані про користувачів додатку Zello, що дозволило ідентифікувати їх. Так додаток став одним з каналів, звідки спецслужби рф отримують розвідувальну інформацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь