Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
04 Квітня, 2022 р., 14:44
Обласна служба зайнятості нагадує, що  Уряд запустив механізми підтримки вимушених переселенців.
04 Квітня, 2022 р., 12:48
ВАЖЛИВО! Запрошення долучитись до проекту надіслане на мобільні номери всіх українських абонентів – НЕ спам та НЕ спосіб збору персональних даних.
04 Квітня, 2022 р., 11:46
Одне з пріоритетних завдань Уряду та Міністерства економіки України – забезпечення гарантій соціального захисту населення попри військові дії.
04 Квітня, 2022 р., 10:33
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України підготувало роз’яснювальну інфографіку щодо алгоритму дій у такій ситуації
04 Квітня, 2022 р., 10:22
Тож Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з Міністерством соціальної політики України підготували роз’яснювальну інфографіку щодо порядку надання гуманітарної допомоги в Україні.
04 Квітня, 2022 р., 07:41
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України зібрало найважливіші моменти та основні правила і поради у одній корисній інфографіці.
04 Квітня, 2022 р., 07:31
Команда Міністерства цифрової трансформації України вдячна кожномуз вас, хто щодня повідомляє в чатбот єВорог про місцерозташування окупантів. Вона опрацьовуємо всю вашу інформацію, відстежує переміщення ворога, і українські військові максимально точно завдають їм нищівного удару. У чатбот можна перейти з головного екрана застосунку Дія або ж за цим посиланням https://t.me/evorog_bot
03 Квітня, 2022 р., 11:35
Державна служба України з надзвичайних ситуацій продовжує інформувати щодо найпоширеніших вибухонебезпечних предметів, що зустрічаються на території нашої країни. Серед них особливе місце займають мінометні міни. Часто зустрічаються в районах проведення бойових дій та дуже небезпечні. Не наближайтеся до них, не рухайте, не беріть до рук, не бийте по ним, не нагрівайте...
03 Квітня, 2022 р., 11:22
Ворожа техніка агресора переважно болотного кольору, інколи з червоною зіркою або георгіївською стрічкою та маркуванням сірого чи білого кольору. Запам'ятовуйте ці позначки на зображенні. Вони вам допоможуть розпізнати ворога.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь