Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
24 Березня, 2022 р., 14:26
Служба безпеки України повідомила, що офіційний чатбот STOP Russian War отримав нові можливості - відтепер надсилати інформацію про пересування ворога можна навіть за відсутності інтернету.
24 Березня, 2022 р., 10:25
Як повідомляють волонтери з Харкова у Telegram-каналі kharkiv_1654, диверсанти для виявлення наших позицій можуть використовувати геомітки Apple Airtag, приховано розміщуючи їх у вантажах гуманітарної допомоги. Мітка дуже схожа за розміром на стару гривневу монету і працює автономно протягом року.
24 Березня, 2022 р., 09:30
Російське вторгнення має свою «психологію», до якої входять інформаційно-психологічні впливи. Українське суспільство уже пройшло різні етапи сприйняття. Але нашій психіці треба допомогти пережити виснаження. Як це зробити?
23 Березня, 2022 р., 15:36
Хто ще не встановив застосунок «Повітряна тривога», зробіть це зараз! Застосунок допоможе миттєво отримувати сповіщення про повітряну тривогу у вибраному місті чи області України від системи цивільної оборони. 
23 Березня, 2022 р., 12:07
Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України (РНБО) спільно з командуванням Збройних сил України (ЗСУ) звертається до медіаспільноти та цивільного населення з проханням максимально обмежити:
23 Березня, 2022 р., 10:14
Чому під час війни не можна говорити про те, що вже відбулись поставки і в нас є щось новеньке? тому що ворог одразу корегує свої дії під нові дані;
23 Березня, 2022 р., 10:11
Російська пропаганда попри розв'язану війну в Україні досі намагається пояснити світу, що «не все так однозначно».
22 Березня, 2022 р., 15:39
Вибухонебезпечні предмети становлять смертельну загрозу. Найбільш розповсюджені з них: різні види протипіхотних мін, мінометні та протитанкові міни, артилерійські та танкові снаряди, різні види ручних гранат тощо. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь