Новоолександрівська громада

Запорізька область, Запорізький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
25 Січня, 2022 р., 13:11
Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико – санітарної допомоги «Медицина для кожного» Новоолександрівської сільської ради Запорізького району Запорізької області 21.01.2022 року отримало ліценцію.
24 Січня, 2022 р., 15:11
В День Соборності України 22.01.2022 року у Запоріжжі відбулось урочисте відкриття вантового мосту. На  заході були присутні президент України Володимир Зеленський,  представники Офісу президента, Укравтодору, Служби автодоріг у Запорізькій області, Запорізької обласної адміністрації, Запорізької міської ради, адміністрацій територіальних громад області, у тому числі Новоолександрівської територіальної громади Запорізького району та мешканці міста.
24 Січня, 2022 р., 14:47
Висловлюємо найтепліші слова подяки президенту Благодійного фонду «Надай надію» Ларисі Куриленко; члену координаційної ради козацтва ЗОДА, голові ради отаманів МСК Запорізька Січ, ветерану МВС, учаснику Революції Гідності Володимиру Лютому; члену Координаційної ради козацтва ЗОДА Костянтину Рижову, директору-художньому керівнику комунального закладу «Запорізький академічний обласний театр юного глядача» Запорізької обласної ради Віталію Шкляренко; адміністрації комунального закладу «Запорізький академічний обласний український музично - драматичний театр імені В.Г.Магара» Запорізької обласної ради та артистам театрів за організацію та проведення для дітей і молоді нашої громади культурних заходів!
21 Січня, 2022 р., 11:09
У зв`язку з необхідністю оновлення аварійних опор повітряної лінії ПЛ – 0,4 кВ селища Річне, голова Новоолександрівської сільської територіальної громади Олексанр Корнієнко доручив робочій групі у складі старости громади Світлани Андреєвої, інспектора з питань інфраструктури громади Ігоря Мороза, головного спеціаліста з питань житлово – комунального господарства та благоустрою громади Ольги Ткаченко провести огляд, скласти акт огляду аварійних опор вище зазначеної повітряної лінії та направити відповідний лист до ПАТ «Запоріжжяобленерго» для вирішення даного питання.
21 Січня, 2022 р., 10:42
Гімназії Новоолександрівської територіальної громади одні з перших у Запорізькому районі та Запорізькій області долучились до нової реформи здорового харчування учнів, над розробкою якої працював відомий український кулінарний експерт Євген Клопотенко та команда CultFood https://cultfood.info/about-us.
21 Січня, 2022 р., 09:17
19.01.2022 року у приміщенні Новоолександрівської сільської ради (вулиця Центральна 60) фахівець Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Алія Моісеєнко та фахівець Запорізької районної філії Запорізької районної ради Запорізької області Вікторія Кавун провели якісні консультації для жителів Новоолександрівської територіальної громади щодо розміру пенсій і його збільшення, порядку та умов отримання фінансової допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї.
21 Січня, 2022 р., 08:34
У зв`язку з тим, що жителі Новоолександрівської сільської територіальної громади традиційно відзначають свято Водохрещя на території біля Панського озера, 19.01.2022 року поліцейський офіцер Новоолександрівської територіальної громади Максим Правда разом з поліцейськими відділу №6 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області здійснювали  контроль за дотриманням громадського порядку на вище зазначеній території з 8 години ранку до 5 години вечора.
21 Січня, 2022 р., 08:26
18.01.2022 року в територіальному підрозділі Центру надання адміністративних послуг міста Запоріжжя по Комунарському району було проведено державну реєстрацію комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новоолександрівської сільської територіальної громади за участю голови громади Олександра Корнієнка та виконуючої обов`язки директора вище зазначеної комунальної установи громади Людмили Русецької.
21 Січня, 2022 р., 08:18
16.01.2022 року на базі спортивного клубу «Динамо» міста Дніпра за участю спортивних команд Дніпропетровської області та міст Суми і Запоріжжя відбувся відкритий турнір з рукопашного бою у розділі «легкий контакт» серед дітей віком від 9 до13 років. У заході прийняло участь 150 спортсменів, серед яких і вихованці дитячо – юнацького клубу «Легіон» Новоолександрівської територіальної громади.
13 Січня, 2022 р., 23:06
13.01.2022 року до Новоолександрівської сільської ради з музичними поздоровленнями на честь свята Маланки завітали службовці військової частини 3033 Національної гвардії України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь